Inovacija Kvaliteta Pouzdanost Fleksibilnost

Proizvodi

e-Wave Me-Wave M

Jednofazni pretvarač pogodan je za širok raspon upotrebe, od jednostavnih ventilatora i pumpi pa sve do strojeva sa velikim okretnim momentom. Pomoću senzora za kontrolu moguće je postići iznimnu brzinu i karakteristike okretnog momenta. Ima standardno serijsko sučelje (RS485) i PFC filter (korekcija faktora snage). Na zahtjev, „e-Wave M“ pretvarač je također dostupan sa prilagođenim HMI (komunikacija čovjek-stroj) sučeljem.

Tehnički podaci: e-Wave M (PDF 4MB)

e-Wave Te-Wave T

Trofazni pretvarač pogodan je za širok raspon upotrebe, od jednostavnih ventilatora i pumpi pa sve do strojeva sa velikim okretnim momentom. Pomoću senzora za kontrolu moguće je postići iznimnu brzinu i karakteristike okretnog momenta. Ima standardno serijsko sučelje (RS485). Na zahtjev, „e-Wave T“ pretvarač je također dostupan sa prilagođenim HMI (komunikacija čovjek-stroj) sučeljem.

Tehnički podaci: e-Wave T (PDF 4MB)

OPTOPTconv 2.1

Ovaj optički konverter „USB2 /RS232 – RS422 – RS485“ može biti instaliran kao virtualni port, a zatim se može koristiti kao standardni port na PC-u. Za pokretanje mu nije potrebno vanjsko napajanje. Kompatibilan je za standardne priključke i podržava brzine prijenosa do 115200 bajtova u sekundi.

Tehnički podaci: OPTconv 2.1 (PDF 4.4MB)